![Photo](https://assets-global.website-files.com/61d6e8c64594cabdc3c734e0/61d6e8c64594ca7d45c73523_Olga.jpg)
Jestem certyfikowaną konsultantką żywieniową oraz inżynierem rolnictwa w zakresie rolnictwa ekologicznego. Ukończyłam Kurs Konsultanta Żywieniowego na Uniwersytecie Plaskett oraz Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego na kierunku „Rolnictwo”.
Na co dzień pasjonuję się dietetyką. Specjalizuję się w problemach związanych z układem pokarmowym i chorobach jelit, zaburzeniach metabolicznych, autoimmunologicznych oraz w kobiecych zaburzeniach hormonalnych i zaburzeniach pracy tarczycy. Interesują mnie również - w kontekście dietoterapeutycznym -dieta ketogeniczna i dieta karniwora.
Dodatkowo interesuję się wpływem produkcji żywności na środowisko oraz rolnictwem ekologicznym – jestem uczestniczką staży na farmach ekologicznych w Polsce i USA. W wolnych chwilach podbijam górskie szlaki, spaceruję po lesie oraz praktykuję jogę.